« Späť

Hillsong Worship (AUS) na Slovensku!

Hillsong Worship (AUS) na Slovensku!

Jedna z najpopulárnejších worship kapiel súčastnosti Hillsong Worship z Austrálie sa predstaví na Slovensku v deň polročných prázdnin 1.2.2016 od 18:00 v Poprad Aréne! Podujatie bude súčasťou "youth AWAKENING event" spoločného evanjelizačného projektu Mládeže pre Krista na Slovensku a Youth For Christ - Central Europe!

Pozývame Ťa na "youth AWAKENING event" - worshipovo/evanjelizačný koncert kapely Hillsong Worship z Austrálie, ktorá sa po prvý krát predstaví v strednej Európe a premiérovo aj na Slovensku! Akcia sa uskutoční v deň polročných prázdnin 1.2. 2016 od 18:00 v Poprad Aréne!

Ak máš vo svojom okolí hľadajúcich priateľov, ktorý potrebujú počuť o Nádeji, toto je príležitosť pozvať ich na tento výnimočný worship - evanjelizačný večer s kapelou, ktorá hrá profesionálne a ich životy sú inšpiráciou pre osobný a čestný vzťah s Ním.

The Hillsong Worship Australia bude mať na Slovensku svoju premiéru 01. februára 2016, pričom nás prevedú novou skúsenosťou v oblasti uctievania. Ich prvé turné po strednej Európe bude mať jednu zástavku práve v Poprad Aréne. Mnohí z vás už isto počuli o službe tohto zboru v Austrálii, ich piesne sa šíria do všetkých krajín, ľudia ich poznajú a spievajú po celom svete.

Svojou službou privádzajú milióny ľudí do Božej prítomnosti a sami sú inšpiráciou pre osobný a čestný vzťah s Ním. Z profesionálneho hľadiska The Hillsong na sebe neustále pracujú a ich štýl sa stal doslova konceptom, ktorí nasledujú mnohí ďalší. Aj na Slovensku spievame ich autorské piesne po mnohé roky. Medzi mnohé patrí Hosanna /Hosana (Bohu v nebi), Everyday/Každý deň, či Oceans/Oceány od ich dcérskej formácie Hillsong UNITED.

Ich prvý album vyšiel v roku 1992 s názvom „The Power of Your Love". Odvtedy vydali každý rok jeden album, takže majú na konte cez 24 albumov. Začiatkom roku 2016 vyrážajú na turné aj s predstavením ich najnovšieho albumu „Open Heaven/ River Wild". Na Slovensko prídu odohrať nielen novú tvorbu, ale taktiež ich známe piesne, ktoré nám v slovenskom preklade už zľudoveli.

Či ich už poznáte dlho, alebo ste o nich počuli len nedávno, pôjde zaručene o perfektný spôsob, ako zahájiť nový rok 2016 – s chválou nášho Boha! Využi deň polročných prázdnin – 01.02. 2016 – a príď do Poprad Arény na koncert Hillsong Worship Australia, so začiatkom o 18.00!

Vstupenky v cene 10€ v predpredaji (15€ namieste) je možné kúpiť v sieti eventim.sk

Predchádzajúci Ďalej